Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången till Ariel

Vid havet som skimrande blänkte
jag hörde dig sjunga, undin.
I svårmodet du mig försänkte.
Jag var fången
av sången
och havsmelodin.

Som stjärnor med havet förgrenas
så svävade din silhuett.
Som värnlös jag ville förenas
i ditt rike,
din like
i sångarnas ätt.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 506 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-06-15 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig dikt och känsla, som väcker många associationer och bilder inom mig som läsare! Denna har en läskänsla jag känner igen sedan dina tidigare verk. Riktigt bra gjort, vännen! :)
2011-08-05

  Lethe
Yesman, jag vet att jag skrivit det nedan, men jag skriver det igen, det här är helt helt fantastiskt bra! Hangarskepp lastade med creds för denna!
2011-07-21

  Delilah Juno VIP
Kom att tänka på Geijer och dom ... tillfällighet?
2011-06-17

  Lethe
Det här är sjukt, sjukt bra! Jag gillar!
2011-06-16

  Linda CH VIP
Väldigt vackert skaldat! Ser ängeln sväva sjungades i natten över havet.
2011-06-16

  Rosen VIP
vackert ljuder denna inför mig...
2011-06-16

  Yrre VIP
Å så vackert, så där gammelskriftat som hör en försommar till!
2011-06-15

  walborg
Vackert med poetiskt längtansfull ton till ängeln Ariel.
2011-06-15

  Bibbi VIP
Så skön.
2011-06-15

    ej medlem längre
Fint poetat...
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L