Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari


Månbild I


solvarv tidevarv
morgondag andas åter

Janus är början




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 854 gånger
Publicerad 2005-12-30 12:42



Bookmark and Share


  sol
..mycket, mycket vackert Daniel!
rätt nära gud det här...
2006-01-01

  raphaela
Elegant med Janus som både ser in i framtiden och blickar tillbaka. Det tillför en tvetydighet som är mycket tilltalande.
2005-12-31

  Propella
Strålande haiku!!!!
2005-12-30

  vega lando
och låt det bli en bra början!
hopp-gentil,spännande-förfrisk,annorlunda-speciell!
jag längtar redan.
2005-12-30

    Bodil Sandberg
Elegant...suveränt...bravissimo...formidabel haiku
2005-12-30

  Markattan
Också denna stämningsfullt vacker med ljus och hopp i och mellan raderna.
2005-12-30

  Anna H
Fint! Visst är det så. Skönt med lite nytt hopp inför det nya året...
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP