Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han tar studenten idag


Blodsband kan aldrig kapas



Du kom in i mitt liv en solig höstdag.
Du som är ett med mej, av mej.
Du ruskade om mej, gjorde mej till något nytt.
Jag växte till något jag alltid vetat att jag skulle vara.

Blev redo.

Självklart och omtumlad i ett naivt skimmer
av lycka, tog jag rollen du gav mej.

Jag tog ansvar, Älskade och vårdade
Fick villkorslös kärlek och tillit

Vi kan aldrig skiljas


Blodsband kan aldrig kapas




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-16 07:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så vacker .den talar till mitt hjärta- som kärleken till mina barn!
2011-07-17

  Stjärnöga
Vackert skrivet!
Ja den kärleken
är evig :)
2011-06-18

    ej medlem längre
Vackert till sonen...
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders