Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tema: mur

1.0




En bro på högkant


Hoprullade brospann
trevar efter fyra fästens villkor

Ännu på högkant
hägnar följsamma värn
in vår förväntan
i en skör tillit



Från var sin bastion kan vi se
irrande segel av obestämbar färg
på ett sund som aldrig viskat mer 

 

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 21:18



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
vackert! broöppningar
är fascinerande. såg
Liljeholmsbron öppna
sig härförleden.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet