Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det andra

Jag vill ha


men samtidigt

inte ha




varför måste
det ena


utesluta


det andra




Dig




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-17 12:35



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
nu blev jag snurrig :)
2011-06-20

  Minkki VIP
låter som en konflikt - inom dig eller med livet? En bra tanke att lufta - jag tror inte den är ovanlig, ens fastän dina läsare inte bor under orden.
2011-06-17

  Nattsuddan
En evig återkommande fråga. Snyggt! =)
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden