Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en enda

Jag förundras


Alltid


Över hur du
kan vara så du



Eller kanske snarare


att ingen


inte en enda


kan vara som du




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-17 12:36



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
jätte fint , riktigt gulligt av dig ,
2011-06-20

  Minkki VIP
Astrid Gullstrand klingar under orden. Kanske avsiktligt, vet bara Prinsen i Hatten?
2011-06-18

  Nattsuddan
Jag gillar verkligen den här. Vacker och ärlig.
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden