Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns inte längre hur ditt ansikte rynkas ihop när du skrattar

Tendensen att leva i nuet
ger inget rum till känslorna
vilka de än må vara




Fri vers av aPorcupine
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-19 23:05



Bookmark and Share


  Dan Isacsson
Man blir så upptagen att de människorna man minns att man bryr sig om börjar försvinna sakta från minnet och ansiktena tynar bort. Det är inte trevligt. Fin kort dikt.
2011-06-23

  Dilsewat
Ibland måste man iväg från nuet för att se den!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine