Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maud Olofsson avgår som Centerns ordförande, tyvärr inte förrän i september...


Maud Olofsson hoppar av !

Den mest högervridna av Alliansens statsråd, den högerreaktionära Maud Olofsson , som , i mångt och mycket, ligger bakom utförsäljningarna av statliga företag, avgår äntligen ! Hon har tagit över rollen från Reinfeldt som Alliansens mest kommersiellt inriktade politiker, hon har, som jag tolkar det, verkligen lierat sig med det privata näringslivet, och gjort Centern till ett slags högerparti , som nästan för tankarna till gamla Bondeförbundet under 30-talet (då en del bondeförbundare sympatiserade starkt med Hitler) . Men nu ska hon avgå och jag gläds ! Tyvärr har hon hunnit förstöra mycket av det gamla trygga Sverige ! Och, att döma av hennes "avskedsintervju" i P1 i dag så har hon ,tydligen, "lärt upp" några yngre förmågor inom Centern att gå i hennes vidriga fotspår . Men, om Centerns topp i övrigt har lärt sig av misstagen ( Centern rasade mest av alla partier i senaste riksdagsvalet, t o m värre än sossarna !) så kanske det blir en mer " moderat" (i betydelsen "lagom") partiledare efter Maudan....

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-06-17 17:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det var Kom Vux som arrangerade dansen , vill jag tillägga....
2011-06-17

  Mats Henricson
Jag har lite svårt att förstå var Grekland kommer in i bilden , i samband med Maud Olofsson , den här antipatin som jag hyser gentemot Maudan är ,faktiskt, starkt personlig, hon nobbade mig ,nämligen , på en skoldans i Hagfors 1979 (så hela min tillvaro går ut på att göra livet så SURT som möjligt för henne, så länge hon lever, man nobbar bara inte mej, alltså !)
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska