Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har skrivit mycket kring detta, vad det är som motiverar just mig att skriva, men det går att utveckla ännu mer....


"Drivkraften..."

Drivkraften

kan vara många faktorer

att informera

att skapa opinion

att det är roligt



Drivkraften

man vill utvecklas

man vill utveckla

man vill få efterföljare



Drivkraften

en väckarklocka

en provokation

en lärdom

en "stafettpinne"

en "vattenspridare"

en glädjespridare



Drivkraften

experimentera !

avancera !

skapa !

ideologisera !

dramatisera !

förtjusa !

förskräcka !

fantisera !


....................................


---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-06-17 18:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Faktum är, min gode Ärkeängel , att en del, med viss behållning, läser mina starkt politiskt färgade alster , och de passar ganska bra in under benämningen "Brandfackla".......
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska