Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förlorare min älskade tvillingbror för ett år sedan.... Mina tankar i dag..


Du är överallt


Du har öppnat mina sinnen
att se klarare
höra bättre och känna djupare

När Du gick bort
lämnade Du så mycket efter Dig
jag hittar Dig i allt

Du är i solens strålar
efter sommarregnet
och renhet i bäckens porlande

Även i havets stormar
och vindens brus

Du är ängsblommornas doft
och fåglarnas sång

i aftonsbrasans glöd
månbrons skymmande sken









Fri vers av maija tuori
Läst 471 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-17 18:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En trösterik och vacker text till din bror som finns med dig överallt du går.
2011-10-17

  Pirjo VIP
<3 <3 <3 / Pirjo
2011-09-23

  Maria T
En mycket vacker
hyllning till din
tvillingbror
2011-08-17

    ej medlem längre
En vacker dikt till en älskad bror.
2011-07-11

  Ninananonia VIP
Så vacker och berörande :)
2011-07-02

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-06-22

    Yarissa
Vackert beskrivet!
precis så är det.
2011-06-21

  Eaglemountains VIP
Och jag är glad för Din skull att den här texten kom bland de fem uppmärksammade!
2011-06-19

  Eaglemountains VIP
Så berörande skrivet - en vacker hyllning till en bortgången bror ...
2011-06-19

  Heikki Hellman
Kun pilvi taivaan peittää varjoja maahan heittää
niin valittaen kuljet tietäsi vain.
Hymyn suo silloin pilvet poistaa, auringon lailla loistaa,
niin onneen arkinenkin tie sun vie!

--- if you smile through your fear and sorrow, smile
and maybe tomorrow you´ll see the sun come shining thru for you
(Charles Chaplin: Smile/Hymy)
2011-06-18

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
om en stor sorg
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori