Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet Piskade mig


Livet piskade mig framåt
slet och drog
vinden suckade
när jag gick åt andra hållet


Livet piskade mig
hårt och skoningslöst
Jag grät och
bad att få slippa pinas mer

Livet piskade mig -
Till den jag är

Tack för det Livet!




Fri vers av Yarissa
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-17 19:55



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
..visst kan det vara så ofattbart tufft ibland livet..och ändå kan alla törnar visa sig leda till något positivt..fint, fint skriftat
2011-06-19

  Delilah Juno VIP
Just så... var stolt!
2011-06-18

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa