Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av Mathias Julio Rindeborn.


Blå vägen tolv

Morgondagen bräcker
vaknar upp ur en mardröm
väckaklockan tjuter
stora blåa siffror
en blek vårmorgon
klamrar sig fast i vinterns kyla

skådar omgivningen
men ingen tycks vara där

packar resväskorna
tar bilen
bemöter risker…
på gatan är ett stoppljus som lyser starkt
bekant känsla
bredvid sitter hon

hennes leende utstrålar glans
blåa ögon
viska mitt namn
du är min sköldmö
håll om mig


kolliderar med en bil
blod rinner
dryper från hennes finger toppar

blå ögon som sakta sluter sig
sista kyss från hennes läppar
beskriver kärleken som blivit bestulen

vaknar ur en mardröm
väckaklockan tjuter
12:00 den oförglömliga tiden

platsen och stunden
dejavu i drömmarnas rike





Fri vers av M.A.J.R
Läst 859 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-08-30 22:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar! Du förmedlar känslan bra!
2011-09-10

  Veronic@
Du ger molnen en solglans vännen, prickar orderna i varje mening, bra gjort även denna gång !
2011-09-09

  Anna*
Du målar upp känslan hela vägen så resultatet blir bitande rysningar. Snyggt!
2011-09-09

  Filosofen2
Ryser då dessa rader hamnar på min näthinna.

Bokmärker, du är rysligt bra
2011-09-08

  Linda CH VIP
Ruggigt bra!
2011-09-06

  wildrose
Bra skrivet! Bra hela vägen.
Dejavu istället för dejavo..
2011-09-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångar från första till sista rad. =) Skickligt, snyggt. =)
2011-09-06

  Lena Själsöga Keijser
stark är denna bild
du skriver mig in i bilden
in i upplevelsen
2011-09-01

  Gigi
Är nästan stum.
Denna är helt fantastisk!
Bokmärkt såklart!
2011-08-31

  Teresia Ridell
Rysfaktor..vackert inbäddad.. Berörande, eftertänksam text. Gillar sättet du målar upp tydliga bilder.
2011-08-31

  Nattsuddan
Hu så obehagligt. Bra skrivet min vän.
2011-08-31

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skriven
2011-08-30

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skriven
2011-08-30

  Bibbi VIP
Fasansfull mardröm.
2011-08-30

    ej medlem längre
en gripande text som man sugs in i...en deja vu text..
2011-08-30

  Ninananonia VIP
Mycket bra skrivet...

fantasifullt...

gillar mystiken du skapar med orden du målar så blå...
2011-08-30

  Ninananonia VIP
Den blå vägen...berör...en otäck känsla ...dejavu...dröm..
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R