Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge du ... finns det hopp





sommarnatt
en kåtvåt
leguan

sommarmorgon
vaknar med
reptilögon

jag är äntligen
ute ur
terrariet

du uppdaterar
mina
behov




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-06-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP