Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen slutat le

Når orden inte ut

Luften tränger inte in

Någon går där i

En samling av i luften hängande vattendroppar

Och inser

Att tårarnas uppgift, att skölja bort det onda, kommer till korta

När existensen blir ett frågetecken

Där natten sluter in

Har solen slutat le




Fri vers av micke ahlborg
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg