Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från stilla vatten till universums yttersta gräns

 

Jag tonsätter din skönhet, älskling

och harmonin klingar genom tid och rymd

Jag spelar på galaxens strängar

där den vackraste stjärna är tillfälligt skymd

 

Jag åker kana på den silverbana

månen målar över glittrigt hav

för att landa i en värmande gryning

och vagga tiden in på pariturets klav




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 964 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-06-18 10:49



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ååhh en så ljuvligt vacker
kärleksmelodi du målar
i toner och ord :)
2011-07-31

    wildrosen
fantastiskt vacker...jag är mållös..bokmärkes
2011-06-30

  M M Mannheim VIP
Vackert målande om resa i det stora, härligt med resor dit. Stjärnhimmlen som ser så vara utan djup är egentligen inte alls det.
2011-06-29

  Michaela Dutius
Bedårande!
2011-06-29

  Lena Själsöga Keijser
det enda jag kan säga är.. så underbart vackert
2011-06-20

  Linda CH VIP
Du har komponerat ett stycke som ljudar glimrande vackert i mitt sinne.
Tack!
2011-06-20

  La Magnólia VIP
Du målar en ljuvlig tavla och man kan inte annat än att beröras av dina vackra ord ...
2011-06-19

  Maximillixen
Vagga tiden in på partiturets klav
Riktigt fin avslutning på en skickligt utförd dikt/Maxi
2011-06-19

    ADI Nehlin
underbart vackert..
2011-06-19

  hawkeye
Poesi lika njutbar som ett porlande glas vin :)
2011-06-18

  Lindalou
Väldigt vackert..
2011-06-18

    ej medlem längre
Snyggt !
2011-06-18

    Max Poisé
Snygg sällsam text Anna som griper tag i sinnet!
2011-06-18

  aol
verkligen som jag vill höra fin poesi, så berörande vackert vännen
2011-06-18

    ej medlem längre
poetiskt och på rim - bra
2011-06-18

  Maj-Lis VIP
Underbart vackert
2011-06-18

  Ninananonia VIP
:) Vackert!

Applåder!
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*