Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Den gyllene dagen då Henricson triumferar ....

.. då sitter jag "däruppe" (hoppas jag) och tittar på , på ,förhoppningsvis, Första Parkett.....

-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-06-18 16:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Triumferar över vad?
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska