Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Natten har sänkt sig över Ingaröfjärden
Båtarna guppar lätt i nattens bris

En kattuggla hörs en bit härifrån
Prassel bland buskar i skogsgläntan

Månen är röd som ett eldklot
och brinner nära trädtopparna

What a wonderful world spelas på radion
Med Louis Armstrongs säregna känslosamma stämma

Min son har fått jobb
sommaren är bara i sin linda

Jag är kär, älskad och frisk
har vänner och ett rikt liv med många skratt

Jag är så priviligerad
jag är så lycklig

Tack för att jag får uppleva allt detta




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 00:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
"säregna känslosamma stämma"

Ja precis sådan är hans röst.



Ja, ibland bara slås man av hur vacker världen är - och hur lyckligt lottad man är. Önskar dig en fin sommar!
2011-06-21

    Bodil Sandberg
kära Gnistan - du har skrivit så många underbara dikter men här överträffar du dig själv igen - vilken glittrande glädje och ödmjukhet i dina ord och sommarnatts anda fullödig sätter du på pränt ja en njutning är det att ta del av detta varmt klingande fantastiska sköna alster helt enkelt enastående vackert!applause och applause igen!!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt