Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv

Spegelbilden går sin väg.
Kvar sitter du och gråter.
Vår egen tid 
- också någon annans.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist