Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flugornas vän

 

 

 

och när det onda gick över
utan att det goda tog vid

misströstade jag inte alls
utan höll ut -

det var hela tiden min avsikt
att bli en helhet

flugorna hade ett sätt
att vifta på svansen när de såg mig -

de visste
att det serverades sockerbit då

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-19 12:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Denna gillar jag helskarpt. Inledningen är strålande! så igenkännande. Tack vännen!
2011-06-20

  anits VIP
Mycket bra den här tycker jag
mycket om
2011-06-19

    lärjunge
Hahahaaa, Tackkk för ett gott skratt!!!:-))) Du är fantastisk!!!
2011-06-19

  Ingela Svenson VIP
Gillar! En märklig sorts positiv grundsyn här, tacka de godmodiga flugorna!
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP