Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modus Operandi

I de tomma skuggorna.
Dansar älvorna.
Där sägs inget.
Ljudlös samklang.

Kriget kan börja.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 16:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
MIN SMAK...det vet du ! kanon.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist