Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄLSKELSEN - EN BLOCKERING?

När man blir förälskad,
så tycks förmågan till logiskt tänkande
kraftig begränsad.

Då blir det som Carola
sjunger i "Främling":

"En känsla och jag litar på den."

Och det är naturligtvis riskfyllt.

Även Carola själv -
trots sitt myckna prat
om Jesus, bibeln
och synen på äktenskapet
som ett livslångt förbund -
fick väl slutligen
en annan känsla
för Runar.

Och hon litade på den.




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-19 21:28



Bookmark and Share


  Ex¤animo
tänkvärda ord om den svårfångade känslan..
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström