Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolpkramaren


Det står en kvinna och kramar en stolpe vid ett litet hav
Tror hon att stolpen hon kramar är en trollkarls stav?

Det är en tioårig stolpe som alltid har stått still
Det är inte ett äppleträd som bär päron i april.
Det är inte lilla björnen som plötsligt blivit stor
Det är en stolpe som alltid stått strax där hon bor.

Hon kramar sin stolpe när han som kunde gav sig av
Inte stannade han trots varma omfamningar hon gav
Denna står tryggt kvar i säker hållning fast stormen bryter
och nattens lilla björn plötsligt vaknar i sömnen och ryter.

Det står en kvinna och kramar en stolpe vid ett litet hav
Och hon tror att stolpen är trollkarlens magiska stav




Fri vers av Lyricanna
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 23:06



Bookmark and Share


    chriz
~jättefin
2011-06-27

  Maha!
Sorgligt...kände hennes ensamhet och övergivenhet...samtidigt lös hennes beslutsamhet igenom!!!
Mycket bra!
2011-06-21

  Dilsewat
Denna är på något sätt så kusligt att jag får kalla kårar! Starka rader.
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna