Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två händer

Hon hade målat det som en hyllning
en lovsång till kärleken
men när den väl hängde på väggen
insåg hon vilket hån det var




Fri vers av aPorcupine
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-27 20:37



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Bra, det finns alltid ett steg bortom konsten, skapandet där allt byter plats.....tyvärr...
2011-09-29

  Jean-Michel Orblin
Eller hade målningen blivit totalt misslyckad?
2011-09-29

  Jean-Michel Orblin
Eller hade målningen blivit totalt misslyckad?
2011-09-29

  Jean-Michel Orblin
Klurigt.
Låter som hon först målat en Tavla för att sedan vara så självkritisk
Att hon tyckte så.
Två händer
Bra rubrik på detta.
Tyckte om denna lilla vers!
2011-09-29

  August L S
Tjusigt. Jag har saknat dina små verser.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är väl vändningen som gör det så bra. Först den nästan lite högtravande början, med hyllningen till kärleken, och så kommer slutet som ett slag i magen.
2011-09-28

  Kalle.O
Gillar denna!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine