Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pappas händer





tänk vattenskovlar

med 5 bratwurst

tänk bark på handryggen

och stenfräkens rötter

med blått blod i

så vänder du på skoveln

inuti

har duvungen det tryggt

och mjukt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2011-06-20 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nä, det är inte sant!

Det där är MIN pappas händer, ju!

Man kan tänka dasslock i stället för vattenskovlar, också . . .
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP