Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta

På en strand långt långt borta
satt vi och chillade

Stjärnorna lyste så klart i natten
nästan som diamanter i skyn

Det var bara du och jag
stunden var nästan magisk

Sanden var sval och vinet gott
vi talade om livet

Jag öppnade mig och delgav dig
saker från mitt innersta rum

Vi skrattade och jag grät
vissa saker är svåra att berätta

Vinet blev nästan till vatten
och vi njöt bara du och jag

Tänk om tiden hade gått att stanna
bara vi på denna öde strand i natten








Övriga genrer av Tosca
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-20 19:45



Bookmark and Share


  Gawain
Plötsligt befinner man sig där, tillsammans med en fin vän, en flaska gott svalt vin och kvällsbrisen leker med håret. Natten suckar av djupt behag, allt står still. Sånär som tiden...

Stämningsfullt. Stort. Mäktigt.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca