Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag vore ung igen





skulle jag
klä av mig
ännu mer




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 21:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag vill SÅÅÅÅÅÅÅ tro på dina ord
2011-06-20

  VildLilja
Det är aldrig för sent :)
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP