Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlighet

Du bär på en hemlighet

ditt sätt att prata

den väg du väljer att gå

minspelet du skapar

jag vet att du vill berätta

allt

någon gång



Någon gång existerar inte




Du är en gåta

som bara du själv kan lösa




Fri vers av ~musik~
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-12-30 22:38



Bookmark and Share


  yoyyo
vet inte riktigt vad ajg ska skriva
men gillar texten
och ditt sätt att skriva den
bra :)
2006-01-05

  Manal
oj.. va jag kände igen mig. mkt bra
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

~musik~