Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det drar åt nåt håll

Det drar åt nåt håll och jag försöker hålla emot

Men att simma motströms är svårt

och jag känner att skruvstädet spänns åt så hårt

I två världar står jag med vardera fot


Jag vet att det egentligen bara finns en stig

Att välja som är rätt

Men ändå står jag som alltid på samma sätt

Velig och frustrerad av mitt inre krig


Men i morgon tänker jag ta rätt beslut

Och begraver det gamla och ser framåt

För jag orkar inte längre ro en läckande båt

I ett stormigt hav där jag snart bränt allt mitt krut


Så vi ses i morgon då jag tar nya tag

För om man vill skiner solen även en regnig dag




Bunden vers (Sonett) av micke ahlborg
Läst 399 gånger
Publicerad 2011-06-21 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg