Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt krav på denna årstid

Hej du, du okända vår, du livliga sommar
Bär mig på dina axlar
Skapa en berusning jag sent glömmer
Gör mig till kung
Låt fantasin få vara min himmel, min jord och allt där i mellan
För livets predikan skall vara mitt levebröd
Ge mina känslor band som binder, band som smärtar
Få dom att inse att det finns bättre än att skapa sår




Fri vers av FrökenABC
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-06-21 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC