Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte orkar ta tag

Vågar inte trilskas med den klanglösa röst som inom mig vilar
Toner hörs, ding dong, ding dong.
Jag gömmer mig under nattens långa timmar
Luna är min ända ljus glimt i dimmans tunga väv
Kryper sakta mot öppna hav, mot något fjärran östern
Där de dova, tunga inte längre ser det skådespel som ödet spelar
Där tonerna bara är ett minne blott
Vill känna vägen dit vinden står still, där solen aldrig dör, där naturen är mim boning
Måste bara släppa, ta första andetaget
Men klippans brant är för hög
Vågar inte trilskas med den klanglösa röst som inom mig vilar




Fri vers av FrökenABC
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-06-21 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC