Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

Jag önskar att du kunde se på mig så som jag ser på dig..
jag gömmer all rädsla i kyssen som du får.
jag kan inte glömma hur du fick mig att känna igår.
Vi är bara vänner, men jag vill så mycket mer.
Du tror att du vet, men det finns saker du inte ser.
Ska det jag drömmer om få en ärlig chans?
jag längtar och bara väntar på att få ha dig nära mig.
Timmarna passerar och tillslut orkar jag inte mera.
Allt jag tänker på är dig och jag vet inte hur det gick till.
Men nu tänker jag på dig även om jag inte vill.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-21 14:33



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
"Men nu tänker jag på dig även om jag inte vill." Så förbaskat svårt, när det nått hit, till den stunden. Fjärilsmjuka slag i hela kroppen
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP