Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ord talar

Ingen har sagt något

Ingen vågar

Ingen vill

Ingen törs

Inte trampa någon på tårna

Inte såra

Men det känns nästan värre

För tysta ord talar







Fri vers av Coldasice VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-29 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP