Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren

Skala av
Lager för lager
Så långt det går

Vill se hur djupt de går
Alla dom ärren
Som varit öppna sår

Det finns inga fler lager
Inget mer att ta av
Men smärtan finns
Konstant
Den är inuti
I varje cell

Jag vill skrika och slåss
Men det ändrar ingenting
I tysthet får jag lida
Bita ihop
Kämpa

Bara fortsätta
Lite mer
Och lite till

För att leva
Det vet jag att jag vill




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-02 17:58



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Känner igen mig i din text.

Genomgår en traumabehandling just nu. Det är intressant med såren, med smärtan. Om man tar sig hela vägen in, tillbaka till helvetet och lyckas se det i vitögat förlorar det mycket av sin makt över en.

Trots smärtan är viljan att leva stark. Jag har till och med funnit en mening i att brottas med
smärtan. Det är väl det vi gör här på Poeter? Brottas med smärtan och klär det ord.

Fint skrivet.
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP