Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Det känns som någon annan
Från en annan tid
Ett annat liv

Äldre
Tröttare
Utan låga

Känner ingen koppling
Har inga minnen
Känner inte igen henne

Men ändå vet jag vad spegeln visar




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-01 13:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Spegel spegel på väggen där
visa min vem jag är
är jag ond eller snäll
torr eller sensuell
ge min ett svar
så jag vet vad jag har
själv kan jag inte se
känner mig som en kliché
Snälla hjälp mig med ett svar
att ha till mitt försvar
för den jag är
vart än det bär

2024-03-07

  florissants VIP
Hur är det möjligt? Ändå är det så.
2024-03-01

  florissants VIP
Han vid spegeln är inte jag
det är ett dåligt skämt
de gråa håren, varifrån kom dem?
Jag erkänner ingenting helst.

I mig själv är jag en annan ålder.
2024-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP