Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min systerdotter som föddes idag.


Grattis på födelsedagen

Grattis på födelsedagen du lilla tjej
Du är så älskad vill jag lova
Som vi alla har väntat på just dej
Dina föräldrar har fått livets finaste gåva

Den långa väntan är nu slut
Så nyfikna vi varit på vem du är
Men tidigt imorse tittade du ut
Och vi alla håller dig så kär

Små små fingrar och tår
Runda goa kinder
Och så lite hår

Storasyster och storebror
Ja dom är stoltare än du tror
Mamma och pappa finner knappt orden
Men dom är lyckligast på jorden

Så grattis på födelsedagen du lilla tjej
Vi är så glada att äntligen få träffa dig!






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP