Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden har slocknat

Drar fingrarna genom hans hår
Möter hans blick fylld av kärlek och åtrå
Hans mjuka läppar hittar mina
Känner hans lätta smekningar
Dom lugnar mig
Hans varma kropp mot min
Den ger mig trygghet
Hör hur våra hjärtan slår i takt
Det har slagit gnistor länge
Och nu flammar elden starkt


Han ser på mig
Smeker min kind
Ger mig en kyss
Håller min hand
Han ger mig närhet
Han ger mig trygghet
Men passionens flamma har slocknat
Där finns nu bara glöd



Han ser på mig
Men hans blick är tom
Jag känner hans närvaro
Men ingen beröring finns
Tomhet
Saknad
Glöden har sakta dött ut
Där finns nu bara aska


Den flamma som engång var så stark
Är blott ett minne
Kvar finns bara en hög av aska
Som med tiden blåser bort
Kvar då kommer endast det svarta brännmärket att finnas.






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-13 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP