Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv, lev det

Jag blir gråtfärdig när jag ser hur du mår.
Du ska inte behöva stå ut,
Det måste finnas ett slut!
Att ta sitt liv är inte rätta steget,
Men beslutet är ditt eget.
Jag kan bara ge dig mitt stöd,
Det sista jag vill är att se dig död.
När tiden är inne kommer ödet att skilja oss åt,
Försökt inte ta ditt Liv och säga förlåt-
Jag är din vän här och nu i livet,
döden finns kvar, den är given.
Den kan vänta tills du tar dina sista andetag,
och det ska inte bli idag!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-21 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP