Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Jag vågar inte öppna mina ögon än,
för tänk om det bara var i drömmen det var jag och du.
Om det vore så skulle mitt hjärta gå itu.
Kan drömmar bli verklighet?
Jag kan inte låta bli att undra det.
Du vet hur mycket jag vill,
jag skulle göra allt och lite till.
Du är min ängel, min prins
Kan knappt tro att du finns.
Du är för bra för att vara sann,
du är en helt underbar man.
Är det en dröm eller verklighet?
Nyp mig snälla så jag vet!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-21 14:37



Bookmark and Share


    eaglemountain
Mycket berättande och bildlig text. Man tänker sig in i din situation du beskriver, underbart.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP