Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

I allt som rör sig finns Du kvar
Minnena, dofterna, smakerna

I allt som jag reser till finns du
dina spår finns kvar i gatstenarna, vi gick på

I allt som jag drömmer om finns du med
Dina ord, det du skulle sagt och
det du inte gillade

Du finns med mig överallt
sorgen vill inte lämna mig

Jag ville aldrig lämna dig
Min älskade lilla mamma

Jag måste gå vidare-
ensam




Fri vers av Yarissa
Läst 415 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-06-21 21:17



Bookmark and Share


    glasa VIP
så älskligt
att det växer
doftande sorgeblomster

helt
här

nu

runtomkring mig
2011-09-08

  Mow Dean VIP
tungt som sten... i bröstet...
vackert skrivet.

"det du skulle sagt" - tycker jag om...
då man hör någon annans röst,
och känner personen så väl,
att man vet vad han/hon skulle ha tänkt...

berör.
tack.
2011-06-23

  Heavenisaplacenearby
Känner smärtan i hjärtat.
Mamma är alltid mamma.
2011-06-23

  Maha!
Så sorgligt men ändå så vackert!!
Du uttrycker dina känslor så fint.
Känslan av enorm kärlek kommer definitivt fram!
Gör ont i hjärtat att läsa den!
2011-06-22

  Lars E Jönsson
You'll Never Walk Alone
2011-06-22

  Järnkatten
Denna får mitt hjärta att ropa, tårar rinner, känner med dig...
2011-06-22

  anits VIP
En stark text om starka band
din dikt berör mig väldigt mycket
2011-06-22

    maija tuori
Mycket vackert och berörande om en stor sorg.

Läs gärna min dikt "Du är överallt "som jag skrev i min sorg
när jag förlorare min älskade tvilling bror...
2011-06-21

    ej medlem längre
Din stora sorg visar hur nära ni var, en stor gåva att ha fått en så kärleksfull mamma. Vårda dina fina minnen med ömhet.
2011-06-21

  Tosca
Det kommer ljusare tider. Även om det känns tungt nu.
Vackra rader.
2011-06-21

  Lavinia Röd
Det jag hör i mitt inre när jag tänker på henne är hennes underbara skratt.
2011-06-21

    AA VIP
Fin text. Banden lämnar oss aldrig. kvar finns minnen.
2011-06-21

  Lavinia Röd
Det gör mig så ont att läsa dessa rader. Jag hade ingen aning. Sänder dig den varmaste kram med förhoppning om att den värsta smärtan snart ska vika sig. Kraaaaam vännen....
2011-06-21

    ej medlem längre
Ett starkt band - det starkaste? - bandet mellan mor och dotter . . .

Din sorg visar hur viktig hon var - och är - för dig . . . Låt sorgen ha sin tid - det kommer en dag när du kan tänka på din mor med ett leende på läpparna . . .
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa