Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min fattigdom

 

 

en gång i timmen 

dör en man i en guldgruva 
när han kraschar sin Porsche

mot guldgruveväggen

 

och varje dag 

stiger jag strålande upp 
till min fattigdom -

jag begär ingenting mer 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-21 22:02



Bookmark and Share


    lärjunge
Fullträff i livsåskådning & I-värdssyn!
2011-06-23

  stella
Min flygande bullterrier är lite klumpig... ;)
2011-06-22

  Ingela Svenson VIP
denhär är alldeles härlig, Porschen mot guldgruve-väggen tar priset, ironiskt och fullfjädrat galen! Och ändå allvaret i botten, den säregna Edinska allvaret!Fattigdom är alltid fattigdom, whatever happens!
2011-06-22

  Maiah VIP
andas genom ett gräsrör...läskigt... bra diktat..en salig skön röra
2011-06-21

  cilax VIP
den livsåskådningen, värderingarna, fattigdomen delar jag med dig
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP