Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina minnens fundament

Långt ner
Bortom alla stigar
I mina tankar

Vilar allt det
Som jag aldrig mer
Tänker minnas

Nu
Just nu
Lovar jag mig själv

Det är sista gången!
Som jag med vemod och saknad
Ser tillbaka

Det var väl ingen dans på rosor
Snarare en iskall gata och
jag hade inga skridskor

Men oj, all lycka!
För att ni var där




Fri vers av Havre
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre