Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Hoppas Är Meningslöst

Jag trodde jag lärt mig att hoppas är meningslöst...








men där hade jag fruktansvärt fel.









JAG!










VILL!










SKÄRA!










SÖNDER!










MINA!










ARMAR!










SÅ!









ATT!










DENNA!










ÅNGESTEN!









FÖRSVINNER!




Fri vers av oscar L. Hallmann
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-06-21 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oscar L. Hallmann