Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helig bödel

Desto tidigare vi dödar de kristna jävlarna
Desto mindre synder hinner dom göra och desto
ljusare blir deras utsikter inför evigheten.
Det enda dom kan göra är att vänta på den
heliga bödeln som ska rädda dom från ett liv
av synd och hädande.Bränna ner varje kyrka
är vad som borde göras,varenda präst borde bli
korsfäst som sin räddare. Och sedan skall dom
brännas på korset.




Fri vers av oscar L. Hallmann
Läst 282 gånger
Publicerad 2011-07-17 19:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rent juridiskt sett borde detta rubriceras som hets mot folkgrupp.

Jesus är Herre!

Några heliga bödlar finns inte. Att mörda är av Satan.
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

oscar L. Hallmann