Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologisk krigsföring.

smittan sprider sig som eld,från man till man sprider den
sig i fiendens arme.Bryter ner varje man tills alla är döda,
tills det inte finns någon som kan strida.Allt ser hopplös
ut,alla dör en efter en,sen är det din tur om du visar symptom.
Smittan sprids ut för att döda,den skonar ingen,ingen kommer
undan.Den dödar alla.En perfekt organism som lever på död
och förruttnelse.Du upptäcker symptom,sen är du död som dina
kamrater och vänner.Du kan inte skydda dig,du ska snart dö.
Bölder spricker,frossan genomsyrar din kropp,ångesten bryter
ner ditt psyke.Kräkningarna bryter ner din fysik,huvudvärken
spränger ditt huvud:du har böldpest.
Den sprider sig obehindrat. Smittsamt,Du slåss mot en osynlig
fiende och du kan inte vinna!du kan inte besegra det du inte kan
se.Du kan bara invänta döden och hoppas att den går fort!
Huden blir svart.Luktar av död och förruttnelse,vävnaden dör,finns
inte längre.Mjältbrand har drabbat din vävnad och du ruttnar medan
du sover.
Viruset sprids genom din kropp.Färdas genom din vener,genom ditt
blod.Angriper dina viktigaste organ.Bryter ner dig inifrån,du
kan inte göra någonting du är dömd att dö.
När febern nalkas och din hud fläckas,och musklerna smärtar
finns ingen nåd för dig dom har sprutat in tyfus i ditt system
och du kommer inte att överleva.
Influensa tror du,nej du har fel min vän.Det som börjar som en
influensa förvärras snart med sprängande huvudvärk,känslan
av att någon har brutit av ryggraden din,och kräkningar.
Tillslut kommer bölderna nalkas och sen efter det är du död.
Dom gasar er,bombar er med det,sprutar in det i ert blodomlopp.
Det är ett osynligt,doftlöst,smaklöst,ljudlöst massförstörelse-
vapen som dödar allt i sin väg.Det är när symptomen nalkas som
du borde bli orolig,för snart är du bara ett lik på marken och
snart ska alla dina vänner göra dig sällskap.Det är vad som
kallas biologisk krigsföring.




Fri vers av oscar L. Hallmann
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-07-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oscar L. Hallmann