Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödfödd del 2

Jag är död...








men jag har aldrig varit levande...








jag kommer alltid att förbli död....








jag känner ingen glädje...







för att jag föddes utan glädje...







jag kommer aldrig att känna glädjen igen....









därför kommer jag förbli död....








jag föddes utan glädje...







då föddes jag också död...






jag är dödfödd....





Fri vers av oscar L. Hallmann
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oscar L. Hallmann