Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev kär i en titel

Jag blev kär
i en titel


Vi ska gifta oss


den och jag


Titeln ska föda mig
små, små rubriker


Kanske bildar vi
meningar


Kanske
till och med
en historia


Måtte vi bara




aldrig




komma till slutet




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-21 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Neverending story redux . . . :-)
2011-06-26

  sangel
Makalöst fyndigt och humoristiskt
2011-06-26

  glasskärvor
Haha, den här gillar jag! Fyndig :)
2011-06-24

  Minkki VIP
En så härligt knäpp idé - hoppas det var en boktitel och inte en geheime- eller bergsrådstitel ;) Lycka till med historien!
2011-06-23

    ej medlem längre
Finfina fisken!
2011-06-22

    ej medlem längre
fattigt sagt av mig...
men...

i love this!
2011-06-22

  Songbird VIP
Vad härligt det låter, rikast är den som är kär! Med ett öppet fönster mot varat finns nog inget slut.. Lycka till med bokstäverna i vilken form o konstellation de än må bli. :)
2011-06-21

  Nattsuddan
Helt underbart! Så charmigt som bara du kan skriva. =)
2011-06-21

  RosieLoveHeart
HUR löd titeln
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden