Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mitt liv

Mitt huvud mot en hårt vägg
När du är i mina tankar

Jag tappar fotfästet
på den kalla asfalten
Jag vill falla!
Djupt in i min fantasi

Jag vill bränna upp allt som du vidrört
Och det är hela mitt liv





Fri vers av robin_rl
Läst 353 gånger
Publicerad 2011-06-22 00:29



Bookmark and Share


  Virvlande
helt klart tänkvärd!
Älskar:
Jag vill falla!
Djupt in i min fantasi

Jag vill bränna upp allt som du vidrört
Och det är hela mitt liv

genialt!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl