Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stelnad andning

En tass på stenen
Vinden
Tassen kvävande
Tassavtrycket på stenen
Vinden rår inte på det
Kvävs
När man andas bildas is
och tassavtrycket stelnar




Fri vers av Inez L
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-22 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L