Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill


Jag vill göra skillnad
fast ändå göra rätt

Jag vill leva
för evigt
men ändå inte

Jag vill skratta högt
men ändå inte hysteriskt

Jag vill älska innerligt
men inte underligt

Jag vill vara god
men inte mesig

Jag vill vara ärlig
men inte plump

Jag vill faktiskt vara som jag är
Konstigt nog!









Fri vers av Yarissa
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-22 14:40



Bookmark and Share


    AA VIP
Det tycker jag. Stå upp för det. Alla gör vi så gott vi kan.
2011-06-30

    AA VIP
Det räcker gott att vara sig själv om man nu är trygg med det. Fint skriftat.
2011-06-23

  Black Bird
Och det räcker att vara sig själv ;)
2011-06-22

  Black Bird
Man vill mycket, men i slut ändad ser man ... man vill bara vara sig själv och ingen annan. Bra text!!
2011-06-22

    ADI Nehlin
..och det är säkert alldeles utmärkt..fint skriftat
2011-06-22

  anits VIP
Det låter mycket bra
man kommer längs med
att vara den man är
2011-06-22

  Järnkatten
Låter bra, håll fanan högt,
kul läsning..:)!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa