Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getterapi


Provade små skutt

och olika läten

klättrade omöjligt

och tuggade allt


Efter tredje gången

kändes det bättre




Fri vers av stella
Läst 346 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-06-22 15:03



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kanske ett sätt att bli mer sig själv..?
2011-06-23

  Maiah VIP
hehe...underbart underhållande..bra att det funkade och var gratis!!
2011-06-23

  Gunnar Hilén VIP
kommer jag att rekommendera vissa typer...
2011-06-23

  Anna*
Låter klart mycket trevligare än mycket annat =0) Rolig!
2011-06-23

    ADI Nehlin
underbart..ska också prova
2011-06-22

  Anya VIP
Rolig infallsvinkel. gillar!
2011-06-22

    Max Poisé
haha..störtskön, en klar bättre variant än:
"foten i kläm...Jajamen"
2011-06-22

  Mow Dean VIP
vilka levnadsglada rader...
härligt!
2011-06-22

  Catharina Edin VIP
fan, vilken gullig terapi; den tänker jag prova, helt klart!!! ☼
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE